2011. május 15., vasárnap

6 db ultrahangos zsírbontó kezelés fogyasztás - Jelenlegi ára: 13 800 Ft


Az ultrahangos zsírbontó kezeléseksorán a bőr állapotában gyors javulás áll be, az izmok tonizáltabbá válnak és a bőr petyhüdtsége megszűnik. A hegek nyom nélkül gyógyulnak. A cellulitisz és a stria esetében is jelentős javulás érhető el. Igen hatékony segítőtárs az arc fiatalon tartásában és a test kondíciójának megőrzésében. A nők legnagyobb problémájának a cellulitisznek megoldásában mérföldkövet jelent használata. A felesleges zsírszövetek gyors feldolgozását segíti ezáltal gyors átmérő fogyást tesz lehetővé miközben a bőrt kisimítja felületét egyenletessé formálja.
Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik. Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. A kozmetikai és bőrgyógyász szakemberek együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását. Ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos korszerű kezelési módokat. Az ultrahangos fogyasztás segítségével bármilyen hatóanyag bejuttatható, így a vizes és a zsíros egyaránt. Mindegy az állaga is, tehát lehet ampulla, krém, gél és bármi más is.
Az ultrahangos készülékegy generátorból és hangsugárzó fejből áll. A fejben lévő rezgőmembrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és a mikromasszázs javítja a sejtek anyagcseréjét, anyagfelvevő képességét és nyirokáramlást is.
A készülékfej mozgatásával, és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a  nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere. A salakanyag kimosó hatás folytán az ultrahang a cellulit eltüntetésének és a fogyasztásnak a leghatásosabb módszere. Látványos az eredménye a lovaglóizmoknál és a comb belső felszínén felhalmozódott zsírok bontásánál, eltüntetésénél.
A mechanikai energia a különböző szövetekben más és más reakciót fejt ki, így egy speciális mikro masszázs jön létre, melyet semmilyen más módon nem lehet előidézni. A szöveti súrlódás termikus energiává válik, így a természetes kémiai és biológiai folyamatok beindulnak, ezzel igen látványos és gyors eredmények elérésére van lehetőség.
A kezelést hatékonyságának fokozására javasolt  nyirokmasszázzsal  együtt alkalmazni. Az eredmények már egy-két hét után 4-5 cm kerület csökkenést mutathatnak.


Jelenlegi ára: 13 800 Ft

Az aukció vége: 2011-05-15 05:45
. 6 db ultrahangos zsírbontó kezelés fogyasztás - Jelenlegi ára: 13 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése