2011. május 28., szombat

Medela Swing kétfázisú elektromos mellszívó - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

A Swing™ a legkorszerűbb kórházi mellszívók technológiáját hozza otthonodba. Kétfázisú működésével képes mind a baba stimulációs, mind pedig táplálkozási szopását szimulálni. Ezért akkor is hatékonyan használhatod, ha babád egyáltalán nem szopik. Európában az egyik legnépszerűbb készülék.
 
Puha szívófeje gyengéden simul a mellhez. A Medela Pump & Save tejtároló zacskóját közvetlenül hozzá rögzítheted, így egy csepp veszteség nélkül tárolhatod az értékes anyatejet. (Nem tartozéka a készüléknek! 1 üveg van hozzá én mindig abba fejtem utána öntöttem át Aventes pohárba)
Szívási ritmusa stimulációs üzemmódban 120 ciklus/perc. Ezzel 1-2 perc alatt kiváltható a tejleadó-reflex. A táplálkozási szopást imitáló üzemmódjában pedig 60 ciklus/perc a ritmus. Ez a ciklusszám — ami a baba szopási viselkedéséhez nagyon hasonló — a mellek gyors kiürülését segíti elő.   Csöndes működésű.
Jellemzők és előnyök:
Stimulációs és fejési üzemmód,
Finoman szabályozható vákuum.
A mellékelt hálózati adapterrel és 4 db AA méretű NiMEH akkumulátorral is használható.
Mobilis eszköz: asztali, övre csíptethető, valamint nyakba/vállra akasztható.
A mellékelt tároló zacskó biztosítja, hogy mindent egy helyen, tisztán tarthass.
Nagyobb tejmennyiség, rövidebb idő alatt a kétfázisú technológiának köszönhetően.
Minden anyatejjel érintkező alkatrész BPA mentes műanyagból készült.
Tejjel érintkező alkatrészei a QuckClean™ gőzsterilizáló zacskóban mikrohullámú sütőben is fertőtleníthetők. (Nem tartozik a készülékhez! Én hideg sterilizáló oldattal és kifőzéssel sterilizáltam! )
A készülék jó állapotban van de a használat már nyomot hagyott néhány alkatrészen. Az üvegen kopottak a számok és a szívófej amit a melledre illesztesz elszíneződött. Ez a termék tisztaságát és műkődését nem befolyásolja!
Az első gyermekemnél nem volt mellszívóm és csak 5 hétig tudtam szoptatni. Most a másodikat 9 hónapot.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-14 23:13
. Medela Swing kétfázisú elektromos mellszívó - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése