2011. december 6., kedd

Francine Pascal-Az édesvölgyi suli szerelmes ikrei - Jelenlegi ára: 260 Ft

3db könyv, kiválló állapotban: )
3könyv esetén az ajánlott posta 420Ft. Sima postázás esetén felelősséget nem tudok vállalni, ha postai hiba történik.
Túl szép, hogy igaz legyen:
Túl szép, hogy igaz legyen. Az ördög álruhában. A Wakefield ikrek halálosan izgatottak. A szép és elegáns Suzanne Devlin eljön hozzájuk New Yorkból. Két hétig Elizabeth szervez programokat Suzanne-nak Sweet Valleyben, ezalatt Jessica kitombolhatja magát New Yorkban. Először úgy tűnik, hogy Suzanne a tökéletes lány. Szép, barátságos és egy csöppet sem beképzelt. A város összes fiúja megőrül érte.  
De amikor Suzanne azzal vádolja Mr. Collinst, hogy megpróbálta elcsábítani őt, Elizabeth rájön, hogy a felszín alatt titkok rejtőznek.
Versengő szívek:
Roger Barrett már hosszú idő óta táplál hiú reményeket a feltűnően csinos és gazdag Lila Fowler iránt. Lila azonban kizárólag akkor szentel némi figyelmet a fiúnak, ha a barátnői előtt lejárathatja. Roger nem is csodálkozik ezen, hisz tudja milyen rendetlen kinézetű, félénk, ráadásul iskola után titokban takarítóként dolgozik. Mikor Roger megnyeri a nagy futóverseny válogatóját, egyik pillanatról a másikra az iskola ünnepelt hírességévé válik. Legnagyobb meglepetésére még Lila is állandóan a társaságát keresi. Roger tudja, ha elindul a nagy versenyen, elveszíti az állást. Vajon akkor is észreveszi őt Lila, ha már nem lesz az iskola sztárja?
Az emberrabló fogságában:
Rémálom fényes nappal! Elizabeth Wakefield nem sejtette, hogy a kórházban végzett munkával töltött estéjét élete legszörnyűbb éjszakája követi. A borzalmas kaland akkor kezdődött, amikor erős karok kirángatták az autójából és kloroformmal átitatott rongyot szorítottak az orrára. Amikor visszanyeri eszméletét, egy magányosan álló viskóban találja magát, keze-lába odakötözve a székhez, amelyen ül. Elrabolták. Carl, a furcsa, magányos kórházi ápoló rabolta el. Elizabeth nem tudja, mit akar tőle a férfi, akin egyre nyilvánvalóbban jelentkeznek az őrültség tünetei, csak azt tudja, hogy meg kell szöknie, amíg nem késő!



Jelenlegi ára: 260 Ft

Az aukció vége: 2011-12-15 18:44
. Francine Pascal-Az édesvölgyi suli szerelmes ikrei - Jelenlegi ára: 260 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése